SENCO GASNAGELPISTOOL SGT90I CH L50-90MM
Artikel nr: 35590

Met de SGT90i, SENCO's nieuwe Gas aangedreven spijkermachine, kan de gebruiker de verhoogde kracht van de SGT90i ervaren om efficiënt en een professionele afwerking te garanderen bij elke spijker! De SGT90i verwerkt spijkers op 34° en schiet tot 8.000 spijkers per accu lading. De machine is uitgerust met een perfect ontworpen neusstuk, dat ervoor zorgt dat er foutloos, en schade-vrij geschoten kan worden. De SGT90i wordt geleverd met twee Li-ion-accu's met snelle oplaadfunctie. Een snelle lading van twee minuten is gelijk aan 200 schoten, er is geen lange oplaadtijd nodig om de klus te klaren. Bovendien laat de LED zien hoe vol de accu is.

KENMERKEN
  • Draadloos gemak - geen slangen, geen compressoren, geen gedoe. Krachtige motor - hoogspanningsontsteking geeft u meer vermogen en een schonere verbranding
  • Consistente aandrijvingen presteren onder alle weersomstandigheden optimaal tussen -7° en 49°C
  • Duurzaam metalen magazijn - robuust ontwerp gaat uit van kunststof
  • Gereedschapsloos, metalen duimwiel-diepte-aandrijving - eenvoudige regeling van de bevestigingsdiepte zonder gereedschap
TOEPASSINGEN
Truss bouw, lijstwerk, ondervloeren, omhulling en dekken. Andere toepassingen zijn krat- en doosassemblage, palletmakerij en hekwerk. Geweldig voor elke toepassing waar draadloos gemak een voordeel zou zijn.

€ 682,90 Adviesprijs € 496,10 Promoprijs (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 2 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SENCO GASNAGELPISTOOL SGT90I CH L50-90MM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.