BOSCH BATTERIJ PROCORE 18V 4.0AH
Artikel nr: 32777

PROCORE18V 4.0AH PROFESSIONAL: MEER INFORMATIE

Hoogtepunten van het product
De ProCORE18V 4.0Ah Professional is de lichtste en compactste accu van de Bosch ProCORE18V-serie. Deze beschikt over een nieuwe generatie in celtechnologie die dezelfde prestaties levert als een gebruikelijke 4,0 Ah-accu, maar dan met een geoptimaliseerd formaat en gewicht. Voor extra flexibiliteit is deze compatibel met alle nieuwe en bestaande Bosch Professional 18V-machines en opladers (Professional 18V System). De accu beschikt ook over de COOLPACK 2.0-technologie voor een superieure hitteverspreiding van de binnen- naar de buitenkant van de accu. Aangezien hitte de cellen kan beschadigen, zorgt deze COOLPACK 2.0-technologie in vergelijking met gebruikelijke accu's voor een indrukwekkende 135% langere levensduur, waardoor hij gedurende een langere werktijd kan presteren.

Apparatuur en toepassing
De ProCORE18V 4.0Ah Professional is een Lithium-Ion (Li-Ion) accu met een accu-oplaadaanduiding.

Aanvullende informatie
Prestaties van een gebruikelijke accu met het compactste formaat en gewicht

  • Nieuwe celtechnologie levert dezelfde prestaties als gebruikelijke 4,0 Ah-accu's, maar dan met een geoptimaliseerd formaat en gewicht
  • Compatibel sinds 2008: al onze accu's passen binnen dezelfde voltklasse in alle nieuwe en oude Bosch Professional gereedschappen.
  • COOLPACK 2.0-technologie zorgt voor een superieure hitteverspreiding voor een 135% langere levensduur dan gebruikelijke accu's

€ 108,41 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

15 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 2 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over BOSCH BATTERIJ PROCORE 18V 4.0AH

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.